طرز تهیه فیله مرغ پفکی سوخاری با سیب زمینی و سس مخصوص

طرز تهیه فیله مرغ پفکی سوخاری با سیب زمینی و سس مخصوص

طرز تهیه فیله مرغ,فیله مرغ پفکی,آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

به فودنی خوش اومدید . ما در این پست مجله سیدنی به شما همراهان عزیز و دوست داشتنی ، آموزش طرز تهیه فیله مرغ پفکی رو خواهیم آموخت . با آموزش آشپزی در کنار ما همراه باشید تا دستور پخت فیله مرغ رو که بسیار لذیذ و خوشمزه است ، با هم مرور کنیم . خب در ابتدا مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری آماده میکنیم .

مواد لازم جهت تهیه فیله مرغ پفکی سوخاری

« تخم مرغ : 6 عدد »

« آبلیــمو : 2 پیمانه »

« سینه یا فیله مرغ : 1 کیلـو »

« آرد گندم : 2 پیمانـه »

« روغن مایـع : 400 گرم »

« گوجه فرنگی : 200 گرم »

« خیارشور : 300 گرم »

« نخودفرنگی : 200 گرم »

« نمــک : 2 قاشق غذاخوری »

« کـــره : 50 گرم »

« جعفری : 200 گرم »

« لیموترش : 5 یا 6 عدد »

« شکر : 2 قاشق غذاخوری »

« زعفران آب شده : 2 قاشق سوپ خوری »

« فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری »

« ماء شعیر : 1 پیمانه »

طرز تهیه فیله مرغ,فیله مرغ پفکی,آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

آموزش طرز تهیه فیله مرغ پفکی

طرز تهیه فیله مرغ,فیله مرغ پفکی,آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه و پخت فیله مرغ سوخاری با سس مخصوص

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری ( دستور پخت فیله مرغ )

در ابتدا سعی کنید مرغی که قصد طبخ آن را دارید ، مرغ سبز یا بدون آنتی بیوتیک باشد . جهت تهیه فیله مرغ پفکی ، سفیده تخم مرغ را جدا می کنید و با یک همزن برقی ، به خوبی هم میزنید تا پف کند . زعفران و سایر ادویه ها را به مخلوط اضافه می کنید . سپس آرد و بعد از آن ماءشعیر را اضافه می کنید . ( افزودن ماشعیر باعث پف کردن فیله مرغ خواهد شد . ) حالا به آرامی هم میزنیم تا غلظت آن مانند ماست شود . پس از تهیه سس ، فیله مرغ ها را تکه می کنیم ، در داخل سس میزنیم و در روغن سرخ می کنیم . سرخ کردن را تا زمان طلایی شدن دو طرف سینه یا فیله مرغ ادامه می دهیم . سپس آن را در صافی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن برود . حالا فیله مرغ شما برای سرو شدن آماده است . امیدواریم از این فیله مرغ سوخاری لذت ببرید و با آموزش های بعدی آموزش آشپزی فـــودنـــی همراه باشید .

طرز تهیه فیله مرغ,فیله مرغ پفکی,آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه سس مخصوص فیله مرغ سوخاری و پفکی

هویج ها را تکه تکه می کنیم و پس از پختن ، به همراه آبلیمو ، کره ، شکر و نخود فرنگی در داخل ماهیتابه دو سه جوش ملایم بزند . حالا می تونید این مخلوط رو در کنار فیله ها در دیس بگذارید . برای تزئین دور دیس ، از خیارشور ، لیمو ، جعفری و پیاز می تونید استفاده کنید .

طرز تهیه فیله مرغ

چقدر این مطلب رو دوست داشتید ؟ از یک تا پنج امتیاز بدید

بدضعیفمتوسطخوبعالی (بدون رای)
Loading...
نگارش ۸ آبان ۱۳۹۵
نظر شما چیست؟ ( بدون نظر )